Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ALPINESTARS SX-1 V2 ΜΑΥΡΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ
ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ALPINESTARS SX-1 V2 ΜΑΥΡΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ

ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ALPINESTARS SX-1 V2 ΜΑΥΡΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ

PRODUCT ID: AS6506321113S/M

μέγεθος :

ΤΙΜΗ
112,50 €
125,00 €
ή σε έως 4 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι νέες επιγονατίδες SX-1 V2 της Alpinestars, συμβάλλουν εξαιρετικά στην ελαχιστοποίηση σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, σε περίπτωση ατυχήματος. Το ελαφρύ αλλά ισχυρό προστατευτικό διαθέτει ένα πολυκεντρικό σύστημα άρθρωσης που επιτρέπει τη φυσική κίνηση του γόνατος. Η εργονομική της σχεδίαση, κατασκευασμένη από ένα ημι-άκαμπτο πολυμερές υλικό υψηλής ποιότητας για βέλτιστα επίπεδα προστασίας και ευελιξίας, ενώ η αεριζόμενη επένδυση επιτρέπει εξαιρετική ροή του αέρα. Η γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση τις καθιστούν τον απαραίτητο σύμμαχο σας!

Xαρακτηριστικά:

  • Ευρεία περιοχή κάλυψης, προσφέρει στους αναβάτες την πιο αναπνεύσιμη και ελαφριά προστατευτική λύση για όλα τα στυλ οδήγησης.
  • Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα πολυμερών υλικών υψηλής απόδοσης για βελτιστοποιημένα επίπεδα ευελιξίας και αντοχής, καθώς και εξαιρετικές ιδιότητες εξοικονόμησης βάρους.
  • Διάτρητες σε στρατηγικά σημεία για μέγιστη εισροή αέρα.
  • Διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα διπλού περιστροφικού κουμπώματος που ακολουθεί τη φυσική κίνηση του γόνατος και διατηρεί το προστατευτικό σταθερό.
  • Εσωτερικά αφρώδες υλικό που βοηθά στην άνετη επαφή με το δέρμα.
  • Τα πλαίσια είναι ασύμμετρα και διαθέτουν λεπτό, εργονομικό σχεδιασμό για άνεση και προσωποποιημένη εφαρμογή.
  • Σύστημα κλεισίματος διπλού ιμάντα γάντζου και θηλιάς με γλωττίδες έλξης σιλικόνης για εύκολη είσοδο και έξοδο και εξατομικευμένη, ασφαλή εφαρμογή.