Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N60-5 Gemini Replica 39 M. MELANDRI AQUARIUM METAL SAPPHIRE BLUE
ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N60-5 Gemini Replica 39 M. MELANDRI AQUARIUM METAL SAPPHIRE BLUE

ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N60-5 Gemini Replica 39 M. MELANDRI AQUARIUM METAL SAPPHIRE BLUE

PRODUCT ID: 5060-5GE392

μέγεθος :

S
M
L
ΤΙΜΗ
175,75 €
205,00 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

NOLAN N60-5.Full-face κράνος N60-5 της NOLAN. Κατασκευασμένο από Polycarbonate υλικό ενώ η εσωτερική επένδυση είναι αφαιρούμενη, πλενόμενη και υποαλλεργική. Το σύστημα αερισμού είναι τεχνολογίας Airbooster και αποτελείται από έναν αεραγωγό στο εμπρός μέρος και δύο στο επάνω μέρος του κράνους ενώ στο πίσω μέρος βρίσκονται οι απαγωγοί του θερμού αέρα.
Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό κελύφους: Polycarbonate
  • Σύστημα εξαερισμού με Τεχνολογία Airbooster: Το σύστημα "AirBooster Technology" της Nolan εξασφαλίζει βέλτιστο εξαερισμό όπου το κεφάλι του αναβάτη απαιτεί περισσότερο αέρα: ο αέρας από τον επάνω αεραγωγό εισάγεται στα πιο κρίσιμα σημεία, αποφεύγοντας οποιαδήποτε διασπορά, για να εξασφαλίσει μέγιστη άνεση και στις ακραίες συνθήκες οδήγησης. Επιπλέον, το σύστημα εξαερισμού στο σαγόνι επιτρέπει τον εξαερισμό στο ύψος του στόματος και κατευθύνει τον αέρα κατευθείαν στην ζελατίνα, περιορίζοντας το θάμπωμα.
  • Εσωτερική Επένδυση: Για να διευκολυνθεί περαιτέρω το πλύσιμο, τα μάγουλα του είναι εξοπλισμένα με εσωτερική επένδυση διογκωμένου αφρού που μπορεί να αφαιρεθεί από την επένδυση υφάσματος. Η πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη επένδυση είναι ιδιαίτερα άνετη και καλά σχεδιασμένη.
  • Προσαρμογή Γυαλιών Ηλίου και Μυωπίας: Σχεδιασμένα για την άνετη εφαρμογή γυαλιών ηλίου ή μυωπίας. Με έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο, διαμορφώνουμε τον χώρο στα μάγουλα ανάλογα με τον σκελετό των γυαλιών ηλίου μας. 
  • Σύστημα συγκράτησης Microlock.