Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΚΡΑΝΟΣ RPHA 90 S BEKAVO / MC6HSF

ΚΡΑΝΟΣ RPHA 90 S BEKAVO / MC6HSF

PRODUCT ID: 9595-M

μέγεθος :

M
ΤΙΜΗ
469,90 €
529,90 €
ή σε έως 8 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το RPHA 90 κράνος της HJC RPHA90s BEKAVO / MC6HSF   ξεχωρίζει για την κορυφαία αισθητική, το καθαρό του design και χαρακτηριστικά που καθιστούν την εμπειρία της οδηγήσης περισσότερο απολαυστική από ποτέ. Η HJC κατάφερε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα modular κράνος με υψηλή αντοχή και αποδοτικότητα αλλά ταυτόχρονα μικρό βάρος και άνεση ακόμα και ύστερα από πολύωρη χρήση. Το RPHA 90 μοιράζεται τον ίδιο τύπο κέλυφους με την ναυαρχίδα της HJC, το RPHA 11, δηλαδή το Advanced P.I.M Plus ( Premium Integrated Matrix Plus ) Fiberglass αεροδυναμικό τύπο κέλυφος με δομή και συνοχή που προσφέρει την μέγιστη απόδοση σε υψηλές ταχύτητες. Η σύσταση του κέλυφους αποτελείται από Carbon Fiber, Fiberglass και Aramid προσφέροντας ένα εκρηκτικό μείγμα δύναμης, αντοχής και αποδοτικότητας σε συνδυασμό με το ελάχιστα δυνατό βάρος και την άνεση ακόμα και ύστερα από πολύωρη οδήγηση. Το εσωτερικό καλύπτεται από επένδυση MultiCool, υλικό που απομειώνει αισθητά τον θόρυβο που δημιουργείται από την κίνηση στο δρόμο αλλά και από τον αέρα στις υψηλές ταχύτητες. Ταυτόχρονα η σύσταση του MultiCool είναι αντιβακτηριδιακή και ενισχύει την αποβολή της υγρασίας. Ο σχεδιασμός του κράνους προσφέρει διευρυμένο οπτικό πεδίο και καλύτερη περιφερειακή όραση στον οδηγό ενώ επιτρέπει την χρήση γυαλιών οράσεως και ηλίου. Το RPHA 90 ενσωματώνει μηχανισμό RapidFire ΙΙΙ για γρήγορη και αποτελεσματική αντικατάσταση ζελατίνας χωρίς τη χρήση εργαλείων. Τέλος το κράνος της HJC έχει πιστοποίηση DOT.

Χαρακτηριστικά :

  • Κέλυφος Advanced P.I.M Plus αποτελούμενο από Fiberglass / Carbon Fiber / Aramid
  • Αεροδυναμικό κέλυφος
  • Εξωτερικό κέλυφος τριών μεγεθών ( XΧS-ΧS-Σ / M-L / Xl-XXL ) και εσωτερικό κέλυφος τεσσάρων μεγεθών ( XXS / XS-S / M –L / XL – XXL )
  • Εσωτερική επένδυση Multicool πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη, κατασκευασμένη από εξελιγμένο αντιβακτηριδιακό ύφασμα που παρέχει υψηλή απορροφητικότητα στην υγρασία και τον ιδρώτα.
  •  
  • Ειδικά διαμορφωμένη εσωτερική επένδυση για τη χρήση του κράνους με γυαλιά οράσεως
  • Βάρος 1470 γρ +/-50 γρ
  • Σύστημα RapidFire III για γρήγορη και αποτελεσματική απελευθέρωση της ζελατίνας χωρίς τη χρήση εργαλείων.