Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΝΕΟ
ΚΡΑΝΟΣ X-LITE X-903 ULTRA CARBON CHEYENNE N-COM 47

ΚΡΑΝΟΣ X-LITE X-903 ULTRA CARBON CHEYENNE N-COM 47

PRODUCT ID: X90347-2XS

μέγεθος :

ΤΙΜΗ
474,40 €
593,00 €
ή σε έως 8 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Καλέστε μας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το νεο κρανος X-903 ULTRA CARBON της X-LITE ειναι κατασκευασμένο από Ultra-light στρώσεις Fiberglass με προσθήκη Carbon-Kevlar. Χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ρύθμισης, το τέντωμα του εσωτερικού καλύμματος Pinlock® μπορεί να ρυθμιστεί, ενεργώντας από το εξωτερικό του γείσου, χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης. Επισης εχει αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock®, σακίδιο μεταφοράς και υποσιάγωνο περιλαμβάνονται στην συσκευασία.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευασμένο από Ultra-light στρώσεις Fiberglass με προσθήκη Carbon-Kevlar.
  • Η άνετη εσωτερική επένδυση είναι κατασκευασμένη με νήματα ενεργού άνθρακα, ένα θερμορυθμιστικό, αντιστατικό και διαλυτικό στοιχείο. Η επένδυση, με μια καινοτόμο καθαρή κατασκευή, βοηθά την κίνηση του αέρα γύρω από το πάνω μέρος της κεφαλής που παραμένει έτσι δροσερός και στεγνός.
  • Η μεγάλη επιφάνεια του καλύμματος S / R (ανθεκτικό στις γρατσουνιές) καθιστά δυνατή την ευρύτερη προβολή, επίσης πλευρική, αυξάνοντας έτσι την ενεργητική ασφάλεια.
  • Χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ρύθμισης, το τέντωμα του εσωτερικού καλύμματος Pinlock® μπορεί να ρυθμιστεί, ενεργώντας από το εξωτερικό του γείσου, χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης.
  • Εσωτερικό φυμέ ζελατινάκι VPS Sunscreen: Χωρισμένο από LexanTM*, είναι επεξεργασμένο με S / R (ανθεκτικό στη διάβρωση) και F / R (Fog Resistant) και προσφέρει υπεριώδη προστασία μέχρι 400 nanometers. Μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για συντήρηση και καθαρισμό και είναι πλήρως ρυθμιζόμενο.
  • Ρύθμιση για σύστημα επικοινωνίας N-com®: Το κράνος είναι έτοιμο και εγκεκριμένο για την εγκατάσταση του συστήματος επικοινωνίας N-com®. (Δεν περιλαμβάνεται).
  • Microlock2 (με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας): Είναι ένα πατενταρισμένο σύστημα συγκράτησης διπλού μοχλού με μικρομετρική ρύθμιση. Αποτελείται από θερμοπλαστικό εργονομικό μοχλό ανοίγματος και από δεύτερο οδοντωτό μοχλό αλουμινίου και μοχλό συγκράτησης. Ο οδοντωτός μοχλός απελευθερώνει τη μικρομετρική λωρίδα, οπότε ο ιμάντας του πηγουνιού μπορεί να ανοίξει μόνο με πολύ μεγάλη περιστροφή του μοχλού ανοίγματος. Αυτή η συσκευή ελαχιστοποιεί την πιθανότητα αθέλητου ανοίγματος του συστήματος συγκράτησης.
  • Αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock®, σακίδιο μεταφοράς και υποσιάγωνο περιλαμβάνονται στην συσκευασία.
  • Δοκιμές ροτοτικής επίπτωσης: Στο εργαστήριο Newton Srl, το X-903 πέρασε τις δοκιμές περιστροφικής κρούσης που υποβλήθηκαν στα κράνη ανταγωνισμού που χρησιμοποιούνται σε διάφορες κούρσες, συμπεριλαμβανομένων των MotoGP και SBK.
  • Eγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας.