Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΜΠΟΤΕΣ ALPINESTARS TECH 10 2020 ΜΑΥΡΟ/ΓΚΡΙ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ/ΚΟΚΚΙΝΟ

ΜΠΟΤΕΣ ALPINESTARS TECH 10 2020 ΜΑΥΡΟ/ΓΚΡΙ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ/ΚΟΚΚΙΝΟ

PRODUCT ID: AS2010020114344.5

Boot Size :

ΤΙΜΗ
520,00 €
578,00 €
ή σε έως 12 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι μπότες ENDURO ALPINESTARS Tech 10 της Alpinestars έχουν θέσει το πρότυπο για την απόδοση και την προστασία στις μπότες Motocross για πάνω από μια δεκαετία. Η πλήρως επανασχεδιασμένη Tech 10 ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η τελειότητα μέσα από την καινοτομία. Διατηρώντας την μοναδική της εμφάνιση, η νέα Tech 10 αντιπροσωπεύει μια εντελώς νέα προσέγγιση - βελτιώνοντας την ικανότητά της να προσφέρει στον οδηγό την απόλυτη αίσθηση, άνεση και ασφάλεια.

Χαρακτηριστικα:

 • Μια πρωτοποριακή καινοτομία της Tech 10 είναι η εισαγωγή του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την Alpinestars, το Frontal Flex Frame ( Εμπρόσθιο Ελαστικό Πλαίσιο). Συνδυάζοντας με τους διπλούς εμπρόσθιους και οπίσθιους συνδέσμους, το Frontal Flex Frame δίνει στην Tech 10 ένα πλήρες και απρόσκοπτο σύστημα ελέγχου κάμψης, από το πέλμα μέχρι το καλάμι, προσφέροντας υψηλής απόδοσης έλεγχο της κίνησης, αποτρέποντας την υπερσυμπίεση και υπερ-επέκταση, που περιλαμβάνει:
 • Έλεγχος μετωπικής κάμψης που προσφέρεται από ένα σύστημα σύνδεσης διπλής πυκνότητας TPU, το οποίο συνδέει την κάτω πόρπης με την επάνω αγκράφα, την αγκράφα και την προστασία του καλαμιού.
 • Σχεδιασμένο για να «επιπλέει» ελεύθερα μεταξύ της κατώτερης και της άνω δομής της μπότας, το Frontal Flex Frame ενεργεί ως αμορτισέρ διανέμοντας την ενέργεια κατά μήκος του πλαισίου της μπότας, ενώ ελέγχει κίνηση, απελευθερώνοντας προοδευτικά τη δύναμη που προκαλείται από τους κραδασμούς.
 • Ασύμμετροι, διπλοί βραχίονες περιστροφής στο πλαίσιο της μπότας.
 • Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της Tech 10 είναι το σύστημα ελέγχου αστραγάλου που αναπτύχθηκε στην κατασκευή του εξωτερικού κελύφους, επιτρέποντας τη φυσική κίνηση του  αστραγάλου, τον κατακόρυφο έλεγχο συμπίεσης και τη βελτιωμένη προστασία από προσκρούσεις.
 • Ασύμμετρο μεσαίο και πλευρικό σύστημα για βελτιωμένα επίπεδα ευελιξίας και ακρίβειας τόσο για ανεξάρτητη όσο και για συγχρονισμένη κίνηση.
 • Η υψηλότερη τοποθέτηση του βραχίονα περιστροφής μειώνει τον όγκο υλικού στο κάτω μέρος της μπότας, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για το σύστημα στήριξης αστραγάλου ώστε να παρέχει ελευθερία κινήσεων και καλύτερο έλεγχο.
 • Διαθέτει το σύστημα DHCP (Dynamic Heel Compression Protector) προστασία φτέρνας, το οποίο έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί στους απαιτητικούς αγώνες των επαγγελματιών Supercross και Motocross.
 • Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά της Tech 10 είναι η επανασχεδιασμένη βιομηχανική προστασία αστραγάλου.
 • Ελαφρύτερος, ανατομικά επανασχεδιασμένος μεσαίος και πλευρικός βραχίονας στρέψης, οι οποίοι είναι συμπαγείς και προσφέρουν αυξημένο εύρος κίνησης και ελέγχου.
 • Πιστοποίηση CE.