Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΜΠΟΥΦΑΝ REVIT POSEIDON 2 GTX SILVER / ANTHRACITE

ΜΠΟΥΦΑΝ REVIT POSEIDON 2 GTX SILVER / ANTHRACITE

PRODUCT ID: FJT254413-S

μέγεθος :

S
M
L
XL
XXL
ΤΙΜΗ
839,99 €
ή σε έως 12 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το σακάκι Poseidon 2 GTX είναι ελαφρύτερο, πιο ευέλικτο, πιο ευπροσάρμοστο, πιο εύκολο στη ρύθμιση και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ροή αέρα κατά παραγγελία, που παρέχεται από το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας VCS (Σύστημα Ελέγχου Αερισμού). Επιπλέον, το Revit έχει προσθέσει επίσης ένα αποσπώμενο κολάρο Gore-Tex® στο μπουφάν, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το εξωτερικό κέλυφος κατασκευάζεται με την ανάμιξη υφασμάτων GORE-TEX® με δύο στρώσεις και 3 στρώματα, τα οποία μειώνουν την διείσδυση νερού στο ελάχιστο. Το ύφασμα παρέχει όχι μόνο το υψηλότερο επίπεδο στεγάνωσης και αναπνέει, αλλά και ένα εξωτερικό κέλυφος που προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα στην αντοχή σε κοπή, σχίσιμο και τριβή. Προσθέστε το βραβευμένο πανοπλία SEEFLEX ™ CE-level 2, το οποίο προσφέρεται στάνταρ στους αγκώνες και τους ώμους και όλοι κερδίζουν. Από την άποψη της προστασίας, σας δίνουμε την επιλογή να προσθέσετε αφαιρούμενη προστατευτική θωρακική προστασία με την ονομαστική CE, μαζί με την επιλογή να τοποθετήσετε το πίσω προστατευτικό μας. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε κάλυψη 360 μοίρες.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Χαρακτηριστικά

Προστατευτικά SEEFLEX CE-Level 2 στους ώμους και τους αγκώνες (EN1621-1: 2012)
ετοιμάζεται για το διαχωριστικό προστατευτικό στήθους SEESOFT CE-Level 1
προετοιμασμένο για το προστατευτικό ένθετο SEESOFT CE-Level 2 - τύπου RV
Εξωτερικό κέλυφος

Gore-Tex Nylon 400D ύφασμα: 100% αδιάβροχο, αδιάβροχο, αναπνεύσιμο, ανθεκτικό, υψηλής ανθεκτικότητας
Μόνωση

αποσπώμενη θερμική επένδυση
Εργονομικό

Χαρακτηριστικά

σύντομο και μακρύ φερμουάρ σύνδεσης
αποσπώμενο κολάρο
προετοιμασμένο για το ένθετο ψυκτικού θαλάμου Challenger
προετοιμασμένος για το βύσμα NEON
Πίνακας VCS με μαγνητικό συνδετήρα FidLock: Αφαιρούμενα πλαίσια για βέλτιστο εξαερισμό. Ο εξαερισμός είναι καλός στις θερμότερες μέρες, αλλά όχι τόσο επιθυμητός σε κρύο. Οι πίνακες μπορούν να παραμείνουν ανοιχτοί λόγω του μαγνητικού συνδέσμου FidLock. Ο μαγνητικός συνδετήρας Fidlock® χρησιμοποιεί όχι μόνο την έλξη αλλά και την απωθήση των μαγνητών. Αυτό οδηγεί σε ένα ισχυρό κλείσιμο με υψηλή αντοχή ασφάλισης που μπορεί ακόμη να ανοιχτεί εύκολα με το ένα χέρι κατά την οδήγηση.
V-flap: Το δέρμα V-flap είναι εγκατεστημένο πίσω από το φερμουάρ στη μανσέτα για να εμποδίσει τον άνεμο.
Κατάλληλος

τακτικός
περιήγηση
Αερισμός

VCS aquadefence: Όταν ανοίξει το σύστημα aquadefence επιτρέπει άμεσο αερισμό στο σώμα. Όταν το φερμουάρ ή ο πίνακας είναι κλειστός, πιέζει πάνω στην ενσωματωμένη υδρορροή, το μπουφάν είναι 100% αδιάβροχο και αδιάβροχο. Όταν κλείνετε το φερμουάρ ή το φερμουάρ, η υδρορροή θα σταματήσει να εισέρχεται στο νερό μέσω των οπών εξαερισμού, διατηρώντας έτσι στεγνό και άνετο χώρο.
Φερμουάρ VCS: Ανακαινίσεις Τα φερμουάρ VCS βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις, όπου προσφέρουν εξαιρετική ροή αέρα για να ψύξουν το σώμα. Η ροή του αέρα μπορεί να ρυθμιστεί ανοίγοντας ή κλείνοντας το φερμουάρ.
Ρυθμιζόμενη

ζώνες ρύθμισης
καρτέλες προσαρμογής
Flexisnap
Τσέπες

πίσω τσέπη
εσωτερική τσέπη
θήκη στο στήθος (τσέπη χωρίς καπάκι)
αδιάβροχη τσέπη