Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
REVIT RIDGE GTX GREY ΓΚΡΙ
ΜΠΟΥΦΑΝ REVIT RIDGE GTX GREY ΓΚΡΙ

ΜΠΟΥΦΑΝ REVIT RIDGE GTX GREY ΓΚΡΙ

PRODUCT ID: FJT253015-S

μέγεθος :

S
M
L
XL
XXL
ΤΙΜΗ
799,99 €
ή σε έως 12 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 30 ημέρες
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Limited Edition

Περιορισμένη έκδοση στη REV'IT! συλλογή με συγκερκιμένο αριθμό διάθεσης.Υπάρχει ένδειξη στον ώμο του τζάκετ με τον αριθμό της σειράς.

Θα μπορούσατε πιθανότατα να περιγράψετε καλύτερα το μπουφάν Ridge GTX ως η ύπαιθρος που συναντά τη μοτοσικλέτα που συναντά την υψηλή τεχνολογία. Το Ridge GTX σας ταξιδεύει από την ύπαιθρο στους δρόμους της πόλης και ξανά πίσω στην ύπαιθρο. Διαθέτει όλα τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα ενός μπουφάν μηχανής τουρισμού κορυφαίου επιπέδου που συνδυάζει χωρίς προβλήματα το καθαρό και μινιμαλιστικό design.

Ο τρόπος λειτουργίας του εξαερισμού είναι κάτι εντελώς νέο, καθώς είναι μια συνδυασμένη λειτουργία του φερμουάρ YKK AQUASEAL®.Όταν είναι κλειστό, είναι 100% αδιάβροχο, ενώ όταν είναι ανοικτό, αποκαλύπτει ένα πάνελ εξαερισμού 3D mesh που θα αφήσει τον αέρα να περάσει με ευκολία.
Περισσότερη ροή αέρα εισέρχεται μέσα από τα φερμουάρ στους άνω βραχίονες ενώ ο ζεστός αέρας μπορεί να ξεφύγει από τα φερμουάρ στο πίσω μέρος.

Το ελασματοποιημένο εξωτερικό κέλυφος GORE-TEX® 3L σας εγγυάται ότι θα στεγνώσετε ενώ διατηρείτε ταυτόχρονα υψηλό επίπεδο αερισμού.
Το αποσπώμενο κολάρο GORE-TEX®, το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε στην πίσω τσέπη σας, σε περίπτωση που δεν τον χρησιμοποιείτε, αποτελεί μέρος αυτού του πακέτου all-inclusive.  

Η προστασία είναι κορυφαία φυσικά! Το βραβευμένο SEEFLEX ™ CE-level 2 βρίσκεται στους αγκώνες και στους ώμους και, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να αναβαθμίσετε το επίπεδο προστασίας σας προσθέτοντας μια προστατευτική πλάτη SEESOFT ™ CE-level 2 στο ήδη ετοιμασμένο ένθετο ή / και προσθέτοντας τα προστατευτικά στήθους SEESOFT ™ CE-level 1.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υλικό 3L GORE-TEX® νάιλον 400D ύφασμα
Τα κελύφη GORE-TEX® κατασκευάζονται για οδήγηση σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Το ύφασμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό νάιλον υψηλής ανθεκτικότητας 400D, που προσφέρει εξαιρετική αντοχή στην τριβή και στο σχίσιμο.

Αδιάβροχο 100% 3L GORE-TEX®

Προστατευτικά SEEFLEX™ Level 2 σε αγκώνες και ώμους

Αναμονή για προστατευτικό πλάτης SEESOFT™ CE-level 2 RV

Αναμονή για προστατευτικό στήθους Divided Chest Protector SEESOFT™ CE-level 1

Αποσπώμενο κολάρο ανέμου δίνει στο λαιμό σας πρόσθετη προστασία από το κανονικό κολάρο χάρη στο ύψος του. Διατηρεί τον άνεμο και το νερό εκτός προστατεύοντας το λαιμο σας.

Φερμουάρ YKK AQUASEAL® εύκαμπτο, 100% αδιάβροχο.

VCS φερμουάρ στο μπροστινό μέρος προσφέρει μέγιστη ροή του αέρα για την ψύξη του άνω μέρους του σώματος σε όλο το μήκος του μπροστινού φερμουάρ.

Τσέπες (εξωτερικές-πίσω μέρος-εσωτερικές-αδιάβροχη σχισμής)