Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασης των προϊόντων που αγοράσατε λόγω μη φυσικής παρουσίας σας κατά την αγορά.

ΔΕΝ επιστρέφονται, τα προϊόντα σε προσφορά ή αυτά που διατίθενται με έκπτωση 50% ή και άνω δεν επιστρέφονται και δεν γίνονται αλλαγές σε αυτά.

Ως ημερομηνία εμπρόθεσμης επιστροφής θεωρείται μόνο η αναγραφόμενη στην απόδειξη παραλαβής της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, σε άριστη κατάσταση με τη πλήρη, αρχική, ατομική συσκευασία τους, χωρίς φθορές και, με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο, κτλ).

Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των αντικείμενων που παραλάβατε θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στη διευθυνση info@motovinios.gr περιγράφοντας το αίτημα επιστροφής και θα λάβετε απάντηση μας.

Οι επιστροφές και αντικαταστάσεις προϊόντων μπορούν να γίνουν μόνο εάν πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.
  • Το προϊόν(ντα) να ειναι άθικτο(α) και να μην έχει χρησιμοποιηθεί
  • Το προϊόν(ντα) θα πρέπει να ακολουθείται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο, κτλ).
  • Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.
  • Για τις επιστροφές χρημάτων που αφορούν αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία επιστροφής γίνεται άμεσα και ο χρόνος πίστωσης του ποσού συνήθως δεν ξεπερνάει τις δύο εργάσιμες ημέρες.  

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ)

 

Tο κόστος επιστροφής και τα έξοδα επαναποστολής (με κατάθεση του αντίστοιχου ποσού εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης του πελάτη) γίνεται στην περίπτωση που αποδεδειγμένα με υπαιτιότητα του motovinios.gr, πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας ή στην τιμολόγηση ή στην αποστολή, ή κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία κ.λ.π. Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις το motovinios.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με τους παραπάνω. Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων, θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής. Όλες οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται από την τράπεζα Πειραιώς. Σε περίπτωση επιστροφής παραγγελίας ( αζήτητη ή απαράδοτη ) η οποία έχει εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της, θα αφαιρούνται τα έξοδα επιστροφής 5€ από το τελικό ποσό της επιστροφής χρημάτων.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος θα πρέπει η επιστροφή προς εμάς να έχει την ένδειξη ''Χρέωση Παραλήπτη''. Εμείς μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή του και η η αποστολή της παραγγελίας θα επιβαρυνθεί με 5€ έξοδα αποστολής. 

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα κράτησης των προϊόντων που επιθυμείτε.Τα προϊόντα θα κρατούνται για 4 ημέρες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου.