Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
REVIT UPTON H2O BLACK ΜΑΥΡΑ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΓΑΝΤΙΑ REVIT UPTON H2O BLACK ΜΑΥΡΑ

Προσθήκη στα αγαπημένα
PRODUCT ID: FGW077001-M

Επιλέξτε μέγεθος :

M
ΤΙΜΗ
55,00 €
69,99 €
ή σε έως 3 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Revit Upton H2O αδιάβροχα γάντια μοτοσικλετών

Αν ψάχνετε για ένα ζευγάρι προστασίας των χεριών για να περάσετε τους ψυχρότερους μήνες, τα γάντια Upton H2O είναι για σας! Καλύπτουν τις βασικές σας ανάγκες ενώ ταξιδεύουν και έρχονται στάνταρ με μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά.
Η συμπερίληψη της μόνωσης Thermolite® σας δίνει τη σωστή ποσότητα ζεστασιάς αλλά δεν εμποδίζει τη αίσθηση του γκαζιού σας. Επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι ένα γάντι με πολύ μόνωση δεν σας δίνει τη σωστή αίσθηση όταν οδηγείτε.
Η περιτύλιξη του χεριού σας με άνεση γίνεται μέσω της γούνινης επένδυσης υψηλής ποιότητας, ενώ η υδατοστεγανότητα 100% προέρχεται από την μεμβράνη hydratex®.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Εξωτερικό

Flock PU: Flocking είναι η διαδικασία προσκόλλησης σωματιδίων μικρών ινών (που ονομάζεται Flock) σε μια επιφάνεια. Αυτή η διαδικασία δημιουργεί μια επιφάνεια που συλλέγει νερό.
150D πολυεστέρα twill stretch
Ταινία πολυέστερ 600D: Αυτό το ύφασμα από νήματα από πολυεστέρα αποτελεί ένα τέλειο μέσο τοποθέτησης για περιοχές με μικρότερο κίνδυνο κρούσης, κρατώντας τους αναβάτες άνετους.
Μόνωση

γούνινης επένδυση: Αυτός ο τύπος μόνωσης μιμείται τις φυσικές ιδιότητες μόνωσης της γούνας των ζώων. είναι ένας τύπος φυσικής μόνωσης που παγιδεύει στη θερμότητα.
Thermolite®: Το μονωτικό υλικό Thermolite® είναι πολύ μαλακό, με πολύ μεγάλη μόνωση.
Στεγάνωση και αναπνοή

επένδυση Hydratex®: Αδιάβροχη στρώση μεμβράνης του Revit hydratex® Z-liner.
Εργονομικά

Χαρακτηριστικά

Connect fingertips: Ποτέ μην βγάζετε ξανά τα γάντια σας για να απαντήσετε στο τηλέφωνο ή στο σύστημα πλοήγησης. Το connect έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί σε οθόνες αφής.
visor wipe
ιμάντας ρύθμισης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου.