Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΓΑΝΤΙΑ REVIT CHEVAK GTX BLACK ΜΑΥΡΑ

ΓΑΝΤΙΑ REVIT CHEVAK GTX BLACK ΜΑΥΡΑ

Προσθήκη στα αγαπημένα
PRODUCT ID: FGW080001-S

Επιλέξτε μέγεθος :

ΤΙΜΗ
119,90 €
ή σε έως 4 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

REVIT CHEVAK GTX - Γάντια μοτοσικλετών Revit Chevak Gore-Tex

Η εξαιρετική απλότητα και η κομψή σχεδίαση είναι τα κύρια αισθητικά χαρακτηριστικά όταν περιγράφονται τα γάντια Chevak GTX. Συνδυάζονται αβίαστα σε συνδυασμό με σχεδόν κάθε σακάκι της συλλογής μας, είτε πρόκειται για αστικό επίστρωμα είτε για τεχνικό μπουφάν.

Ωστόσο, μην κάνετε κανένα λάθος, κάτω από τον υποτονικό σχεδιασμό, είναι όλα σχετικά με τη λειτουργικότητα στο υψηλότερο επίπεδο. Συρόμενος το χέρι σας στο γάντι, θα είστε αμέσως πεπεισμένοι ότι αυτό το γάντι είναι κατασκευασμένο για να αντιμετωπίσει κρύο καιρό. Η τεχνολογία στεγανοποίησης Gore-Tex® που ενσωματώνεται στα γάντια Chevak GTX εγγυάται ότι θα παραμείνετε στεγνά, ανεξάρτητα από το αν η Μητέρα Φύση μπορεί να σας ρίξει στην καθημερινή σας μετακίνηση. Επιπλέον, το μοναδικό σύστημα κλεισίματος μιας κίνησης σας επιτρέπει να τοποθετείτε εύκολα το δεύτερο γάντι σε ελάχιστο χρόνο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Χαρακτηριστικά

Visco-ελαστική άρθρωση: Αυτά τα προστατευτικά αρθρώσεων είναι κατασκευασμένα από ιξωδοελαστικό καουτσούκ. Αυτό το υλικό εξασφαλίζει την προστασία των αρθρώσεων, ενώ η ελαστικότητα επιτρέπει στο χέρι να κινείται φυσικά και με πλήρη άνεση.
Εξωτερικό κέλυφος

Τυφλός Goatskin βαμμένο με φινίρισμα WR: Το δεψασμένο δέρμα από δέρμα κατσίκας θεωρείται εξαιρετικά ανθεκτικό και χρησιμοποιείται συχνά για γάντια και άλλα προϊόντα που απαιτούν απαλό δέρμα. Το Goatskin με φινίρισμα WR έχει υποστεί μια διαδικασία που το καθιστά υδατο-απωθητικό και ανθεκτικό στο έδαφος. Η επίστρωση WR συνδέεται με το υλικό σε μοριακό επίπεδο, ενισχύοντας τη φυσική αντίσταση στο νερό και την αντοχή του εδάφους, χωρίς να αλλάζει το πώς το ύφασμα φαίνεται, αισθάνεται ή αναπνέει.
Flock PU: Flocking είναι η διαδικασία προσκόλλησης σωματιδίων μικρών ινών (που ονομάζεται σμήνος) σε μια επιφάνεια. Αυτή η διαδικασία δημιουργεί μια υφή που συλλέγει νερό.
Κέλυφος PWR ripstop stretch: Η ανθεκτικότητα και η μεγάλη αντοχή στην τριβή αποτελούν τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του κελύφους PWR, χάρη στην ειδική ύφανση της ripstop. Τα παχύρρευστα σπειρώματα ενίσχυσης συνενώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο ύφασμα σε ένα σχήμα διασταύρωσης που είναι γνωστό ως ripstop.
Κέλυφος PWR 500D: Συνίσταται από 100% υψηλής απόδοσης νήματα από πολυαμίδιο, το κέλυφος PWR έχει υψηλό σημείο τήξης, έχει τεράστια αντοχή στο σχίσιμο και την τριβή και έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα. Αυτό το ύφασμα κελύφους PWR έρχεται σε παραλλαγή τεντώματος. Το 500D υποδεικνύει την πυκνότητα του υφάσματος. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερα είναι οι ιδιότητες αντοχής στην τριβή και στη διάβρωση.
Εργονομικό

Χαρακτηριστικά

Συνδέστε την άκρη του δακτύλου: Ποτέ μην βγάζετε ξανά τα γάντια σας για να απαντήσετε στο τηλέφωνο ή στο σύστημα πλοήγησης. Το δακτύλιο σύνδεσης έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί οθόνες αφής.
Οπίσθια επίστρωση
Κατάλληλος

περιήγηση
Ρυθμιζόμενη

Σύστημα κλεισίματος μίας κίνησης στο μανσέτα: Το καινοτόμο σύστημα κλεισίματος επιτρέπει την προσαρμογή και το κλείσιμο των ιμάντων καρπού με μία κίνηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου.