Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΝΕΟ
GPS TRACKER PANDORA TRACER
GPS TRACKER PANDORA TRACER
GPS TRACKER PANDORA TRACER

GPS TRACKER PANDORA TRACER

Προσθήκη στα αγαπημένα
PRODUCT ID: Pandoratracer
ΤΙΜΗ
219,00 €
ή σε έως 6 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Pandora TRACER είναι μια σύγχρονη πολυλειτουργική μονάδα GPS tracker υψηλής τεχνολογίας. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα “πλήρες” σύστημα ασφαλείας που περιλαμβάνει αισθητήρες κλίσης/κραδασμού/μετακίνησης, καταγραφή πορείας, παρακολούθηση συμβάντων, κρυφή λειτουργία αποστολής GPS, συνδεση με συναγερμό, και μπλοκάρισμα κινητήρα.

Εξοπλισμένο με modem 4G υψηλής ταχύτητας ενημερώνει τον ιδιοκτήτη, μεσω Push notification, σε περίπτωση παραβίασης των αισθητήρων προστασίας. Ο ισχυρός δορυφορικός GPS/GLONASS δέκτης εντοπίζει με ακρίβεια την εν κινήσει θέση του οχήματος καταγράφοντας την πορεία του σε Google maps χάρτη στο κινητό σας.

Παρακολούθηση & Εντοπισμός

Το Pandora Tracer, είναι μια εξαιρετικά αποδοτική και εξειδικευμένη συσκευή για την παρακολούθηση της κατάστασης, της θέσης και της κίνησης των οχημάτων (και όχι μόνο) και δημιουργήθηκε με στόχο την επέκταση των δυνατοτήτων ενός σύγχρονου GPS Tracker με βολικές λειτουργίες εξυπηρέτησης.

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το Pandora TRACER είναι η δυνατότητα ελέγχου των εργοστασιακών προθερμαντήρων Webasto και Eberspaecher, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες συνδέσεις, γεγονός που καθιστά εφικτή τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του θερμαντήρα, τηρώντας όλους τους εργοστασιακούς αλγόριθμους για άνεση και ασφάλεια. Επιπλέον εχει δυνατότητα σύνδεσης με συναγερμό.

Σήμα & Επικοινωνία

Το Pandora TRACER είναι εξοπλισμένο με ευρυζωνικό modem
4G υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί σε όλες τις ζώνες δικτύου κινητής
τηλεφωνίας και παρέχει επικοινωνία με το αυτοκίνητο. Ακόμα και κατά την διάρκεια μέγιστης επιβάρυνσης του δικτύου, το 4G παραμένει πάντα σε επαφή, μεταδίδοντας άμεσα πληροφορίες σχετικά με τη θέση του οχήματος και των συμβάντων στο Smartphone του ιδιοκτήτη.

Δυνατότητα Αντικλεπτικής Λειτουργίας

Αναβαθμίστε το Tracer σε “κρυφό” αντικλεπτικό σύστημα προσθέτοντας ασύρματο μπλοκάρισμα κινητήρα (BTR101) και αναγνωριστικό οδηγού (TAG BT780). Άμεση ενημέρωση απόπειρας κλοπής με PUSH notification στο κινητό σας.

Fleet Managment

Η online υπηρεσία του server pandora-on.com, παρέχει πολλές δυνατότητες για εταιρείες όπως leasing, rent a car και fleet έλεγχο οχημάτων. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες καθώς και οι εταιρείες που ειδικεύονται στην ενοικίαση επαγγελματικών οχημάτων λαμβάνουν μια σειρά στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τα οχήματά τους, διαμορφώνοντάς ποικίλες αναφορές και αναλυτικές στατιστικές. Η υπηρεσία διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για 3 οχήματα.

Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά:

Για τη βασική του λειτουργία, το Tracer είναι συνδεδεμένο με την μπαταρία του οχήματος , αν η τροφοδοσία διακοπή ή αποσυνδεθεί η μπαταρία, τότε το Tracer μπαίνει σε κατάσταση “κρυφής  λειτουργίας” και τροφοδοτείται από την εφεδρική.

Στη κατάσταση αυτή, το Tracer “ξυπνάει” και ενημερώνει τον ιδιοκτήτη σχετικά με την τοποθεσία του οχήματος. Έπειτα “ξανακοιμάται”! Η περιοδικότητα των ενημερωσεων ρυθμίζεται από τον ιδιοκτήτη μέσω server Pandora online.

Λειτουργίες:

 • Σύνδεση πρόσθετων αξεσουάρ ασφαλείας μέσω Bluetooth.
 • *Χρήση ID-Tag και smartphone ως αναγνωριστικό οδηγού, ασύρματο ρελέ μπλοκαρίσματος, ασύρματη μονάδα χώρου κινητήρα με δυνατότητα μπλοκαρίσματος κινητήρα και έλεγχο κλειδαριών στο καπό του αυτοκινήτου. *(Απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός)
 • Προσδιορισμό υψηλής ακρίβειας συντεταγμένων σε χρόνο ρεκόρ, με την τεχνολογία GPS/Glonass. Με τους ειδικά διαμορφωμένους αλγόριθμους που παρέχουν την υψηλότερη θωράκιση σε παρεμβολές, λαμβάνονται πολλαπλές πληροφορίες συντεταγμένων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
 • Κατανάλωση ισχύος χαμηλότερη από παρόμοιες συσκευές. Με κατανάλωση λιγότερο από 9,5 mA με κλειστό κινητήρα και με ενεργή σύνδεση 4G, και περίπου 15 mA σε ενεργή λειτουργία παρακολούθησης όταν το όχημα κινείται. Η ενσωματωμένη εφεδρική μπαταριά λιθίου του Pandora, TRACER διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει σε λειτουργία ακόμη και αν αποσυνδεθεί από την κυριά τροφοδοσία.

Χαρακτηριστικά:

 • GPS/Glonass
 • Gps Tracker
 • GSM δίκτυο
 • Modem 4G
 • Χρήση ID-Tag ως αναγνωριστικό οδηγού
 • Bluetooth 5.0
 • LIN BUS
 • Εργοστασιακοί προθερμαντήρες Webasto και Eberspaecher
 • Κύρια μπαταρία του οχήματος με τάση (12-24V)
 • Εφεδρική μπαταρία έκτακτης ανάγκης
 • Πιστοποιήσεις ISO/TS16949:2016 από την ΙATF 16949-2016, E-Mark για ασφαλή τοποθέτηση και CE mark

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου.