Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
HJC F70 METAL Μαύρο
ΚΡΑΝΟΣ HJC F70 METAL Μαύρο
ΚΡΑΝΟΣ HJC F70 METAL Μαύρο
ΚΡΑΝΟΣ HJC F70 METAL Μαύρο

ΚΡΑΝΟΣ HJC F70 METAL Μαύρο

Προσθήκη στα αγαπημένα
PRODUCT ID: 9616-L

Επιλέξτε μέγεθος :

L
XL
ΤΙΜΗ
199,00 €
319,90 €
ή σε έως 5 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

HJC F70.Το μοντέλο κράνους F70 αποτελεί την νεότερη προσθήκη στον κατάλογο κρανών της HJC και αποτελεί την ιδανική compact λύση για τον απαιτητικό αναβάτη. Το φινετσάτο εξωτερικό κέλυφος από Fiberglass ενσωματώνει εσωτερική φιμέ ανασυρόμενη ζελατίνα που προστατεύει αποτελεσματικά από τις ακτίνες του ήλιου καθιστώντας το F70 την κορυφαία λύση γιαsport-touring χρήση. Το κέλυφος κατασκευάζεται από ένα προηγμένο μείγμα από συνθετικές ίνες fiberglassμε ιδιαίτερα μικρό βάρος, κορυφαία άνεση κατασκευασμένο με τεχνολογία CAD.H HJC έχει εφοδιάσει το κράνος με ένα εξελιγμένο και σύγχρονο σύστημα εξαγωγών / εισαγωγών αέρα το οποίο παρέχει επαρκή αερισμό στο εσωτερικό του κράνους με αποτέλεσμα να μειώνεται αισθητά η ζέστη και η υγρασία. Η εσωτερική επένδυση MultiCool διαθέτει αντιβακτηριδιακή επίστρωση και παρέχει αυξημένη αποβολή / απομείωση της υγρασίας καθώς και ταχύτατο στέγνωμα του εσωτερικού.

Η εσωτερική επένδυση αφαιρείται και μπορείτε να την πλύνετε / καθαρίσετε διατηρώντας το εσωτερικό που αγκαλιάζει το κεφάλι σας πάντα καθαρό και φρέσκο. Το F70 ενσωματώνει ανασυρόμενη ζελατίνα προστασίας από τον ήλιο με εύκολο μηχανισμό που δίνει την δυνατότητα στον μοτοσυκλετιστή να την ανεβάσει / κατεβάσει εύκολα και εν κινήσει. Διαθέτει υποδοχές για την εύκολη χρήση γυαλιών μυωπίας / ηλίου. Το κράνος έχει αντιθαμβωτική μεμβράνη ενώ διαθέτει αναμονές για την τοποθέτηση της. Τέλος διαθέτει σύστημα κλειδώματος Double-Dring που θεωρείται το ασφαλέστερο και χρησιμοποιείται από τους περισσότερους κατασκευαστές κρανών στο MotoGp.

Χαρακτηριστικά:

  • Προηγμένης κατασκευής κέλυφος από Fibergalss Composite, εξαιρετική εφαρμογή και άνεση με χρήση CAD τεχνολογίας σχεδιασμού
  • ACS Advanced Channeling Ventilation System Ολοκληρωμένος πλήρης αερισμός που προωθεί τον εισερχόμενο αέρα προς τα έξω και πίσω αποτρέποντας το σχηματισμός υγρασίας και εξωθώντας τη ζέστη από το εσωτερικό.
  • Ανασυρόμενη εσωτερική φιμέ ζελατίνα με ευρύ οπτικό πεδίο που παρέχει καλύτερη περιμετρική όραση επιτρέποντας την ξεκούραση των ματιών ενώ προστατεύει τα μάτια από τις ακτίνες του ήλιου.
  • Αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική ζελατίνα
  • Εσωτερική επένδυση Multi Cool με εξελιγμένη αντιβακτηριδιακή προστασία που μειώνει την υγρασία και λειτουργεί σαν σταθεροποιητικός παράγοντας διατηρώντας ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του κράνους.
  • Αποσπώμενα και πλενόμενα τμήματα των πλαϊνών εσωτερικών
  • Εύκολη χρήση του μηχανισμού λειτουργίας της εσωτερικής φιμέ ζελατίνας
  • Υποδοχές για την διευκόλυνση αναβατών που χρησιμοποιούν γυαλιά ηλίου ή γυαλιά μυωπίας.
  • Αναμονές για χρήση αντιθαμβωτικής ζελατίνας ( Περιλαμβάνεται στη συσκευασία )
  • Δυνατότητα χρήσης SMART HJC Bluetooth ( Δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία )

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου.