Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΚΡΑΝΟΣ SHOEI X-SPIRIT III DAIJIRO TC-1
ΚΡΑΝΟΣ SHOEI X-SPIRIT 3 DAIJIRO TC1
ΚΡΑΝΟΣ SHOEI X-SPIRIT 3 DAIJIRO TC1

ΚΡΑΝΟΣ SHOEI X-SPIRIT 3 DAIJIRO TC1

Προσθήκη στα αγαπημένα
PRODUCT ID: 01SPR3DAIJI155

Επιλέξτε μέγεθος :

S
ΤΙΜΗ
599,00 €
829,00 €
ή σε έως 12 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To κορυφαίο κράνος της SHOEI με φιλοσοφία και design που παραπέμπει στους αγώνες Moto GP. Σχεδιασμένο για τον απαιτητικό αναβάτη που θέλει μέγιστη απόδοση, κορυφαία ασφάλεια και εκλεπτυσμένο αεροδυναμικό σχεδιασμό.  To Χ-SPIRIT III έχει σχεδιαστεί έχοντας κατά νου την επιθετική θέση οδήγησης του αναβάτη με κλίση του σώματος προς τα εμπρός που συναντάμε στο Moto GP και σε συνθήκες οδήγησης σε πίστα. Έτσι το εξωτερικό κέλυφος έχει αεροδυναμικό σχεδιασμό που ελαχιστοποιεί την πίεση στο κέλυφος όταν ο αναβάτης αναπτύσσει υψηλές ταχύτητες. Το X-Spirit III ενσωματώνει εισαγωγές / εξαγωγές αέρα που μειώνουν στο ελάχιστο την επίδραση του αέρα καθιστώντας την οδήγηση μια απολαυστική εμπειρία ακόμα και όταν οδηγείτε στα όρια.  Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από AIM + υλικό που αποτελείται από οργανικές και πολυσυνθετικές ίνες υψηλής απόδοσης τοποθετημένες σε διαφορετικά επίπεδα παρέχοντας κορυφαία απορρόφηση της ισχύος κρούσης καθώς και υψηλή δομική συνοχή. Το εσωτερικό κατασκευάζεται από EPS με διαφορετικά επίπεδα πυκνότητας και έχει modular κατασκευή καθώς μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις με σκοπό την άριστη εφαρμογή και φυσικά την άνεσή σας όταν οδηγείτε. Όλες οι εσωτερικές επενδύσεις είναι αποσπώμενες και μπορείτε να τις πλύνετε. Η συνολική μετακίνηση της εσωτερικής επένδυσης φτάνει τις 4° μοίρες στον οριζόντιο άξονα παρέχοντας τη δυνατότητα στον αναβάτη να την ρυθμίσει και να έχει την καλύτερη δυνατή ορατότητα όταν υιοθετεί αγωνιστικό στυλ οδήγησης. Το X-SPIRIT III ενσωματώνει το σύστημα γρήγορης αφαίρεσης E.Q.R.S ( Emergency Quick Release System ) με το οποίο γίνεται άμεση και αποτελεσματική αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος. Ο αερισμός του κράνους επιτυγχάνεται με 6 ( έξι ) εισαγωγές και 6 ( έξι ) εξαγωγές αεροδυναμικά σχεδιασμένες οι οποίες προσφέρουν βέλτιστη απόδοση υπό αγωνιστικές συνθήκες ελαχιστοποιώντας την αντίσταση. Η εκλεπτυσμένη αεροδυναμική του κράνους έχει εξελιχτεί σε αεροσήραγγα μειώνοντας στο ελάχιστο την πίεση στην επιφάνεια του κέλυφους και την οπισθέλκουσα, άρα και στον αυχένα του αναβάτη χωρίς να τον εξαντλεί στις υψηλές ταχύτητες.

 

Χαρακτηριστικά :

 • Εξωτερικό κέλυφος ΑΙΜ+ με οργανικές και πολυσύνθετες ίνες
 • Εσωτερική επένδυση EPS, αποσπώμενη και πλενόμενη
 • Modular κατασκευή EPS με πολλαπλή πυκνότητα
 • Σύστημα E.Q.R.S ( Emergency Quick Release System ) γρήγορη αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος
 • Σύστημα κουμπώματος Double-D Ring
 • Αντιθαμβωτική μεμβράνη CWR-F Pinlock με χαρακτηριστικά επιβράδυνσης της θολούρας – Προηγμένος αεροδυναμικός σχεδιασμός
 • Τέσσερα διαφορετικά μεγέθη κέλυφους 1) XS-S, 2) M, 3) L, 4)XL-XXL
 • Κινούμενη εσωτερική επένδυση – Κίνηση 4 μοιρών στον οριζόντιο άξονα
 • Έξι εισαγωγές / Έξι εξαγωγές αέρα με αεροδυναμικό σχεδιασμό
 • Νέο σύστημα εισαγωγής αέρα στην περιοχή του πιγουνιού
 • Αεροδυναμικός εκλεπτυσμένος σχεδιασμός κέλυφους με εκτεταμένες δοκιμές σε αεροσήραγγα.
 • Σταθεροποιητής στην πίσω πλευρά του κράνους με πτερύγια που μειώνουν τους κραδασμούς που δημιουργούνται σε ποσοστό 50% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά X-SPIRIT II.
 • Διπλός μηχανισμός ασφαλείας που κλειδώνει τη ζελατίνα σε περίπτωση ατυχήματος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου.