Μοτοσυκλέτες 2107774131 - 2109560900 Αξεσουάρ 2106002304 
 
 
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ BEL-RAY 99075 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΑΦΩΝ SPRAY X400ML

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ BEL-RAY 99075 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΑΦΩΝ SPRAY X400ML

Προσθήκη στα αγαπημένα
PRODUCT ID: 975-09-406400
ΤΙΜΗ
10,00 €
ή σε έως 3 δόσεις των
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Bel-Ray Contact Cleaner είναι ειδικά σχεδιασμένο για εξαιρετικό καθαρισμό χωρίς να αφήνει πίσω του ελαιούχα υπολείμματα. Χάρη στην σύνθεση του υλικού, διεισδύει, διαλύει και διασκορπίζει τις μακρόχρονες συσσωρεύσεις ακαθαρσιών, λάσπης, βερνικιών και αποθέσεων άνθρακα για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό τμημάτων όπου είναι δύσκολο να εισχωρήσουν τα κοινά καθαριστικά.

Το Contact Cleaner καθαρίζει και απομακρύνει τη συσσώρευση άνθρακα και λαδιού. Αυτό το μοναδικό προϊόν στεγνώνει σε δευτερόλεπτα χωρίς να αφήνει υπόλειμμα. Το Contact Cleaner παρασκευάζεται με σύνθεση χαμηλής πτητικής οργανικής ένωσης (VOC) για ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό και απολίπανση όλων των ηλεκτρικών σημείων επαφής.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό οποιουδήποτε εξαρτήματος που έρχεται σε επαφή με ηλεκτρικά ρεύματα, όπως ανάφλεξη, μαγνητοειδείς επαφές, σημεία διακόπτη, μολυσμένα μπουζί και άλλες περιοχές επαφής.

Εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση των ηλεκτρικών εξαρτημάτων του κινητήρα.

Εύκολο στη χρήση με εφαρμογή ψεκασμού αεροζόλ που επιτρέπει τον ακριβή εντοπισμό για καλύτερα αποτελέσματα σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Το γρήγορο στέγνωμα, μειώνει το χρόνο διακοπής λειτουργίας και διευκολύνει τη συντήρηση.

Δεν θα αποχρωματίσει τα μέταλλα ούτε θα επηρεάσει τα κοινά ηλεκτρικά μονωτικά υλικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου.